Tilfeldige løft

Tilfeldige løft / slippsetting

Informasjon om tilfeldige løft / slippsetting.

Det er dessverre ingen ledig tid her nå før i midten av august.

Sesongen 2019 løfter vi for "ikke medlemmer" primært seilbåter fra 34 til 45 fot, maks dybde 2,2 meter.

Prisen for "ikke medlemmer" økes noe.

Medlemmer som melder behov før uke 15 prioriteres, "ikke medlemmer" løftes neppe før slutten av mai.

Det er ikke anledning til å komme med båten før avtalt klokkeslett uten at dette er avtalt.

Se utfyllende regler her

Priser:

Medlemmer  kr. 200.- pr. meter og deretter kr. 105.- pr. natt.
Ikke medlemmer seilbåt  kr. 255.- pr. meter og deretter kr. 265.- pr. natt.
Ikke medlemmer motorbåt         kr. 290.- pr. meter og deretter kr. 265.- pr. natt.

For eksempel "ikke medlem motorbåt": Båt 10 meter blir 2900 + 265 kr. pr. natt.

Prisen inkluderer løft på land, høytrykksspyling, oppsett på støtter og sjøsetting.
Det må opplyses om hardt grodde båter ved bestilling, dette faktureres i tillegg med kr 500.- pr. halvtime.
Tar kun imot betaling ved kortterminal med bank axept og Vipps. Kontanter og kredittkort godtas ikke.

Husk å løsne og fjerne evt. lazy jack, slå en knute rundt forseilet og senke bommen.

Det vil bli gitt tid til å ordne bak støttepunktene i forbindelse med sjøsetting.

Ønske om tilfeldig løft skal meldes på e-post: blommenholmbatforening@gmail.com.
E-posten må inneholde navn, mobiltelefonnummer og båtdetaljer, samt når båten var oppe sist.

Bruk "Tilfeldige løft" og medlem/ikke medlem i emne feltet. Er du tidligere kunde, så opplys gjerne om det.

Svar på ønske om tilfeldig løft sendes ikke før i April.